Kidzz-only!

Contact

Hoi, wat leuk dat je hier even komt kijken! 

Deze pagina is speciaal voor jou, dus Kidzz-only! 🙂

 

Soms kan je niet zo goed omschrijven wat er is, je zit gewoon niet lekker in je vel, bent zomaar boos, of bang, of heel verdrietig… je kan niet slapen of bij het idee alleen al om morgen weer naar school te moeten zakt de moed je in de schoenen.

Misschien zijn je ouders net gescheiden, of zit je nog middenin die ellende, of is er pas iemand die je heel dierbaar was overleden.

Dan kan je wel wat hulp gebruiken om je weer wat beter te gaan voelen. Ik ga heel graag samen met jou aan de slag om te bekijken waar het probleem zit en hoe je daar voortaan beter mee om kan gaan. Dat noemen ze coaching, net zoals je een coach hebt bij het sporten, die vooral het beste wat er in jou zit eruit wil halen. Dat is mijn doel ook, we kijken naar alle mooie kwaliteiten die je al hebt en wanneer je bijvoorbeeld géén last hebt van het probleem of gevoel. Dus, wat werkt wél bij jou?

Als je meer wil weten kijk dan even op de pagina coaching.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of kijk op Facebook, daar ben ik ook.


Heb je last van een kort lontje, ben je heel snel boos en zou je dat beter willen leren beheersen? Dan kan je bij mij de “Boosheid de Baas training volgen. Daar krijg je allemaal tips om je boosheid onder controle te krijgen én te houden. Want boos zijn mág, het is een basisemotie en een signaal dat iemand over jouw grenzen gaat. En dat is nooit leuk. Hoe reageer je daar dan op zonder meteen te ontploffen of agressief te worden? Dát leer je in de “Boosheid de Baas” training! 


Word jij (soms) gepest? Voel je je wel eens buitengesloten? Onzeker over wat anderen van je denken? Zou je willen dat je wat steviger in je schoenen stond? En wist hoe je moest reageren? Of pest je zelf wel eens iemand?

Dan kan ik je helpen!
Samen (of in een groepje) gaan we aan de slag om je weerbaarder te maken.Pesten5
Als je weerbaar bent, weet je hoe je op een goede manier kunt reageren op moeilijke situaties.
Je hebt zelfvertrouwen en straalt dat ook uit. Je voelt je beter en sterker.
Het heeft allemaal te maken met gevoelens en wat die met je doen.

Ik weet dat gepest worden heel naar is en dat je je daar heel eenzaam door kan voelen.
Praat er daarom over met iemand, hulp vragen is geen klikken!
Je hebt je eerste stap naar hulp al gezet door dit allemaal te lezen, super! duim omhoog klein

Je kan op de pagina over de “Sta Sterk” training meer info vinden, je mag ook een mailtje sturen, of een appje natuurlijk!


Ken je dat gevoel…dat je het écht goed geleerd hebt, maar op het moment van de toets is álles weg! Gewoon echt wég! Alsof je hoofd één groot zwart gat is. En als je dan je blaadje hebt ingeleverd weet je het ineens weer… lekker dan 🙁

Ik kan je helpen om je brein rustiger te laten werken, want doordat jij in de stress schiet, krijgen je hersens minder zuurstof. Daardoor weet je dingen ook echt ff niet meer. Dus… je denken moet in de relax-stand en dat leer je met ontspanningsoefeningen en helpende gedachten.

Met die helpende gedachten krijg jij je gevoel onder controle, wat weer een rustiger gedrag tot gevolg heeft. Klinkt simpel, en dat is het ook eigenlijk best wel. 

Kijk maar eens bij de training “Faalangst de Baas, daar vind je meer info!


Zit je in groep 8 en ga je volgend schooljaar naar de brugklas? Wauw, dat is een hele stap! Want je krijgt ineens te maken met een ander schoolgebouw,  leraren en leraressen (geen juffen en meesters dus, duhhh), verschillende vakken, huiswerk en andere klasgenoten.

Dat is allemaal best veel en heel spannend. En die stap hoef je niet in je eentje te zetten…

Ik kan je helpen om alvast (dus vóór de zomervakantie) samen met jou te bekijken waar je tegenop ziet, hoe je je straks wil presenteren (je krijgt maar één kans voor een eerste indruk), hoe je wat meer zelfvertrouwen kan krijgen, etc. 

Zo ga je ontspannen de zomervakantie in en daarna, dus als je al in de brugklas zit, kijken we samen naar hoe je je huiswerk handig kan plannen, hoe je om kunt gaan met groepsdruk en alle andere dingen waar je tegen aan loopt.

Op de pagina van de “Stevige Stap” training vind je nog meer informatie.


 

Contact